You are here: Home Constructii finalizate

Constructii finalizate

Ansamblul nostru cuprinde 97 de vile construite la cheie si se intinde pe o suprafata de ap 45.000 mp.

Vilele sunt construite in stil unitar conform PUZ (plan de urbanism zonal) care a stat la baza edificarii ansamblului.

Va putem oferi vile individuale, regim de inaltime P+M, finalizate la cheie, pentru vanzare, in doua variante constructive: vila Ioana si vila Oana

Pentru mai multe informatii cu privire la realizarea constructiilor puteti studia pagina de detalii tehnice.

Garantii

  • garantia unui cartier construit integral cu cele mai bune materiale de constructii conform standardelor europene
  • garantia unui cartier locuit integral, finalizat integral, cu toate utilitatile, cu acces facil si rapid din DN14, la 2 km de iesirea pe autostrada de centura a Sibiului.
  • garantia unui cartier locuit integral, finalizat integral, cu toate utilitatile, cu acces facil si rapid din DN14, la 2 km de iesirea pe autostrada de centura a Sibiului.
  • garantia unui cartier care arata azi, la fel ca acum 7 ani cand a fost finalizat si dat in folosinta integral si care va arata neschimbat inca zeci de ani de acum inainte, gratie calitatii materialelor.
  • garantia unui cartier perfect pentru familii cu copii – conceput special pentru ca familia ta sa fie fericita, sanatoasa si echilibrata in aer curat, liniste si lumina.
  • garantia celui mai curat aer, gratie regulilor de urbanism clare care definesc si delimiteaza aria de constructii rezidentiale de cele industriale.
  • garantia unui mediu propice pentru iubitorii de sport, mici si mari.

8.000 mp de drumuri si trotuare private, pavate si fara trafic auto ( limitare de viteza la 30 km/ora) pentru a-ti asigura tie si familiei tale, loc si conditii pentru plimbare, alergare, mers pe bicicleta, trotineta, role, jucat fotbal, partie de sanius iarna.

La noi gasesti certitudini !

CE VA OFERIM ?


VILA OANA SINGLE
Echilibru și calm desăvârșit. Vila Oana vă oferă o îmbinare optimă a spațiilor funcționale cu un aer de sobrietate elegantă. Aspectul interior și exterior sunt în ton cu atmosfera generală a zonei, dovedind atenția noastră pentru îmbinarea naturală dintre mediu și habitat.

Mai multe detalii despre oferta de vanzare


 


VILA IOANA DUPLEX
Vila Ioana se impune prin simbioza perfectă dintre confort și funcționalitate la un preț fără concurență.

Mai multe detalii despre oferta de vanzare