You are here: Home Avantaje

Avantaje

Residence Investments s-a gândit la tot pentru ca să vă puteţi bucura de casa visurilor dumneavoastră:

ACCESUL

Distanţa faţă de oraş este de 4 km ceea ce permite parcurgerea drumului cu autoturismul în aproximativ 5 minute.

De asemenea este important de ştiut că ansamblul rezidenţial este amplasat la apr. 1 km de şoseaua de centură a Sibiului, lucru care conferă rezidenţilor ansamblului chiar mai multe avantaje.

Pentru problemele medicale urgente puteţi apela la dispensarul localităţii Şura Mare aflat în imediata apropiere a ansamblului.

UTILITĂŢI

  • Iluminat stradal; Gaz; alimentare cu apă; canalizare pluvială; canalizare menajeră;
  • Telefonie fixă; acoperire reţele telefonie mobilă; acces internet; televiziune prin cablu;
  • Parcări; spaţii verzi; amenajare – plantare pomi;
  • Străzi cu trotuare; drum acces din DN 14;
  • Imprejmuire securizată;

UŞURINŢA ÎN ACHIZIŢIONARE

Proiectarea, avizarea, autorizaţia de construcţie, scoaterea din circuitul agricol se realizează de către developer, respectiv RESIDENCE INVESTMENTS.

SECURITATEA

Va oferim un sistem de protectie a zonei rezidentiale, gard de imprejmuire a zonei si ilumiat stradal

AMBIANŢA

Veţi fi incântaţi să găsiţi la câteva minute de agitaţia şi poluarea oraşului o oază de linişte şi pace în care vă veţi putea relaxa respirând aerul curat şi proaspăt specific zonei.

STILUL ARHITECTURAL

Stilul arhitectural respectă specificul zonei Ardealului şi se oferă privirilor într-un cadru unitar, datorită căruia pentru rezidenţii ansamblului nu va exista niciodata temerea că vecinul şi-ar putea ridica o casă cu 5 nivele.

Spaţiile interioare sunt flexibile iar finisajele permit personalizarea caselor după dorinţă şi gust prin intermediul opţiunilor standard şi lux.

SIGURANŢA CONSTRUCŢIILOR

Durabilitatea, izolarea termică, rezistenţa seismică sunt aspecte pe care le tratăm cu maxim de profesionalism.

Pentru ca siguranţa dumneavoastră să fie deplină vă oferim garanţia pentru execuţia vilei conform legilor şi normativelor în vigoare.

FUNCŢIONALITATEA ŞI GENEROZITATEA SPAŢIILOR

Orice locuinţă modernă trebuie prevăzută cu un garaj încăpător iar pentru situaţiile în care acesta nu este suficient, fiecare parcelă permite parcarea unui al doilea autoturism pe o laterală a casei.

Un alt aspect cu care ne mândrim este terasa din spatele fiecărei vile care te îmbie să îţi petreci cât mai mult timp în natură cu familia şi prietenii. Aici vei avea parte de intimitate şi de o ambianţă de vis.